04 mars 2022

Micro Service Bus

UTMANINGEN

Allt fler bolag använder sig av flertalet internetanslutna enheter (IoT) för att hjälpa sina företag bli mer effektiva. Det finns många leverantörer av dessa enheter, men de flesta är inte förberedda på förändring, eller så är de gjorda med “leverantörslåst” hårdvara, vilket gör hanteringen dyr och inte helt säker.

LÖSNINGEN

microServiceBus.com är en IoT-plattform för enhets-hantering byggd för förändring och säkerhet. Plattformen låter sina användare lägga till, installera och hantera enheter med lätthet, kontroll och flexibilitet. microServicebus.com fungerar med vilken datakälla, hårdvara och IoT-plattform som helst.

DEN GODA EFFEKTEN

Tack vare flexibiliteten hos microServiceBus.com kan kunder integrera data från moderna sensorer och äldre system genom en enkel lösning. Denna innovation är ett utmärkt hållbarhetsinitiativ, där det är avgörande att få data från många olika källor. Det minskar också manuellt arbete.

Axians skapar värde mitt i den digitala transformationen och erbjuder ett omfattande utbud av IT-lösningar och tjänster inom datacenter och molntjänster, cybersäkerhet, telekommunikations infrastruktur, företagsnätverk, digitala arbetsytor till IoT. Det globala varumärket Axians lanserades av VINCI Energies 2015.